Over ons

Corona raakt ons allemaal. In deze vervelende tijden moeten we elkaar helpen waar dat kan. En ook onze eigen verantwoordelijkheid nemen. Zo komen we samen de crisis te boven. 

Om jou te helpen om snel de juiste keuze te maken voor beschermende maatregelen tijdens deze crisis, richtten drie Haarlemmers de website ikzoekmondkapjes.nl op. 

Ons doel is om een volledig overzicht te geven van de typen mondkapjes die beschikbaar zijn. Met actuele voorraadinformatie en mogelijkheden om producten en prijzen te snel te vergelijken. We voegen doorlopend nieuwe aanbieders toe om de kans zo groot mogelijk te maken dat de mondkapjes op voorraad zijn. Dit maakt het voor jou makkelijk om mondkapjes te bestellen en je verantwoordelijkheid te nemen in deze crisis. Mondkapjes gebruik je niet voor jezelf, maar voor je omgeving.

Wees lief voor elkaar!

ikzoekmondkapjes.nl helpt je met het vergelijken van de beste producten

Wij bieden je een platform om de beste producten met elkaar te vergelijken. Je koopt de producten niet bij ons, maar rechtstreeks bij één van de aangesloten aanbieders.
Het werkt heel simpel:

1. Selecteer de producten die je wilt vergelijken.

2. Selecteer de producten die je interessant vindt.

3. Klik door naar de aanbieder en bestel.

4. De aanbieder levert het product. 

Heb je specifieke vragen over producten op ikzoekmondkapjes.nl? Neem dan contact met ons op via info@ikzoekmondkapjes.nl

ikzoekmondkapjes.nl is een initiatief van Fried Air Investments, geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 71205209.