Je hebt het recht bij Ikzoekmondkapjes.nl om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, zoals bij elke webshop. Wel zijn er vanwege gezondheidsredenen enkele uitzonderingen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken, zoals mondkapjes, filters en handschoenen.

Heb je het mondkapje niet uit de verpakking gehaald? Dan heb je bij ons 14 dagen om zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk retour naar ons te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht dan vragen we je het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Hierbij vragen we je een ingevuld retourformulier mee te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending terugstorten op het aangegeven rekeningnummer.

Retourformulier:

Voor een goede afhandeling van je retour vragen we je het retourformulier te gebruiken.

Vragen over retouren?

Stuur een mailtje naar info@friedairinvestments.nl.